Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer
Werken bij

Onze werksfeer

Als je op zoek bent naar een adviesbureau waar je wat je op de universiteit hebt geleerd in de praktijk wilt brengen, dan ben je bij EE&MC aan het juiste adres. Veel economen die bij EE&MC werken, vertellen ons dat werken bij EE&MC hun droombaan is.
De toepassing van micro-economische theorieën met gegevens uit de reële economie en de classificatie van de daaruit voortvloeiende empirische resultaten is een spannend werkterrein.

De werkomgeving bij EE&MC - European Economic & Marketing Consultants onderscheidt zich door belangrijke projecten voor de grootste Europese ondernemingen.

We werken in een intellectuele, opmerkelijke en superieure omgeving. Onze werknemers werken op het raakvlak van economie en recht en zijn pioniers die rekening houden met de nieuwste inzichten in zowel economische theorieën als het EU-mededingingsrecht.

EE&MC-experts worden permanent opgeleid en opgeleid door senior coaches om voorop te blijven lopen in de economische analyse van het EU-mededingingsrecht. Als u deel wilt uitmaken van ons zeer gemotiveerde en betrokken team en u geïnteresseerd bent in de combinatie van economie en recht, stuur ons dan uw sollicitatie.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar het beste!

Naar de vacatures