Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer
Legal

Juridische kennisgeving

Volgens § 5 TMG:

EE&MC - European Economic & Marketing Consultants GmbH
Kennedydam 24
40476 Düsseldorf
Duitsland

Vertegenwoordigd door:
Prof. Dr. Dr. Doris Hildebrand

Contact:
telefoon: +49 - (0)211 454 49 77 - 0

e-mail: DHildebrand@ee-mc.com
Teampool@ee-mc.com

Register:
Registerrechtbank: Amtsgericht Düsseldorf
Bedrijfsregistratienummer: HRB 81475

BTW-nummer:
Btw-identificatienummer volgens § 27 a BTW-wet:
DE204010317

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 55 lid 2 RStV:
Prof. Dr. Dr. Doris Hildebrand

Broninformatie voor alle afbeeldingen en grafieken:
Copyright (c) 123RF Stock Photos, de.clipdealer.com, unsplash.com, privé

Online geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een online platform voor geschillenbeslechting op ec.europa.eu/consumers/odr/ dat consumenten kunnen gebruiken om een geschil te beslechten en voor meer informatie over geschillenbeslechting.

Buitengerechtelijke geschillenbeslechting

Wij zijn niet verplicht noch bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een orgaan voor consumentengeschillenbeslechting in geval van een geschil met een consument.

Vrijwaring:

Aansprakelijkheid voor inhoud

Wij doen ons uiterste best om de informatie op onze website actueel te houden, maar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de aangeboden inhoud. Overeenkomstig §7 lid. 1 van TMG (Duitse Telemediawet) beperkt de wet onze verantwoordelijkheid als dienstverlener tot onze eigen inhoud op deze webpagina's.
Volgens §§8 tot 10 van TMG zijn wij niet verplicht om informatie van derden te controleren die op onze website wordt verstrekt of opgeslagen. We zullen echter alle inhoud onmiddellijk verwijderen zodra we ons ervan bewust worden dat deze in strijd is met de wet. Onze aansprakelijkheid in een dergelijk geval begint op het moment dat wij ons bewust worden van de betreffende overtreding.

Aansprakelijkheid voor links

Onze site bevat links naar websites van derden. Wij hebben geen enkele invloed op de informatie op deze websites en staan niet in voor de juistheid ervan. De inhoud van dergelijke sites van derden valt onder de verantwoordelijkheid van de respectieve eigenaren/aanbieders.
Op het moment dat websites van derden aan de onze werden gekoppeld, vonden wij GEEN ENKELE REDEN van enige waarschijnlijke overtreding van de wet. Wij zullen een link onmiddellijk verwijderen zodra wij ons ervan bewust worden dat deze in strijd is met de wet.

Auteursrechten

De inhoud en werken op deze webpagina's vallen onder de auteursrechtwetten van Duitsland. Voor duplicatie, verwerking, distributie of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten de reikwijdte van de auteursrechtwet is de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker vereist.