Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer
Over ons

Management en team

Management en team

EE&MC is een succesvol en spraakmakend team van concurrentie-experts opgezet rond Prof. Dr. Dr. Doris Hildebrand.

Prof. Hildebrand heeft een doctoraat in de economie en een doctoraat in de rechten. Ze is ook een beëdigd expert op het gebied van mededingingsrecht en wetenschappelijk actief in onderwijs en onderzoek. EE&MC wordt al meer dan 20 jaar beheerd door de eigenaar: voor langdurige gerechtelijke procedures betekent dit continuïteit van adviseurs, stabiliteit en betrouwbaarheid.

Het EE&MC-team bestaat uit econometristen en consultants. Momenteel biedt EE&MC het grootste aantal concurrentie-experts op het gebied van schattingen van kartelschade op de Duitse markt. Daarom is het EE&MC-team in staat om complexe en arbeidsintensieve adviesprojecten op een tijdige en effectieve manier af te handelen.

De juridische expertise van EE&MC is een groot voordeel voor cliënten en advocaten. Het vergemakkelijkt duidelijke communicatie en zorgt ervoor dat de EE&MC-analyses de wettelijke vereisten nauwkeurig weerspiegelen.

Het EE&MC-team biedt analyses en deskundigenrapporten die de Europese Denkschool en de "meer op economie gebaseerde aanpak" in de antitrustwetgeving volledig toepassen. Het succes van de EE&MC concurrentie-experts is gebaseerd op degelijk economisch onderzoek en pragmatische analyse ondersteund door econometrische en andere moderne empirische methoden.

De EE&MC-specialisten, die bijzonder bekwaam zijn in micro- en macro-economie, passen in elk geval de meest geschikte analysemethoden en -instrumenten toe. Deze aanpak voldoet aan de normen voor economische analyse zoals gepubliceerd door de antitrustautoriteiten, zoals het Bundeskartellamt of de Europese Commissie in hun "Best Practices".

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Contact