Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer
Werken bij

Mogelijkheden voor ontwikkeling

Er zijn tal van vacatures binnen EE&MC. Afhankelijk van uw kwalificaties en professionele ervaringen bieden wij uitstekende carrièremogelijkheden. Uw salaris wordt vanaf het begin dienovereenkomstig aangepast. Bovendien zijn onze werktijden gematigd in vergelijking met andere adviesbureaus. We zorgen voor een goede balans tussen werk en privé.

Je werkt snel binnen EE&MC aan grote projecten. Je krijgt een diepgaande kennis in verschillende industrieën. Tijdens de dagelijkse bedrijfsroutine werkt u meestal samen met de klant op management / uitvoerend niveau. Je leert veel over complexe economische kwesties. Met deze opgedane ervaringen gaat u verder binnen het bedrijf. U kunt zelfs uw positie uitbreiden naar een partnerniveau.

Over het algemeen zijn de vooruitzichten op werk voor concurrentie-economen uitstekend. Het belang van economische analyses in het mededingingsrecht groeit dynamisch. Economische rapporten zijn geïntegreerd in het dagelijkse werk van de Federale Mededingingsautoriteit en de rechtbanken. Met een baan bij EE&MC neemt u deel aan deze ontwikkelingen.